avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare civila

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema; am o hotarare a Tribunalului, in materie de litigii in munca, in care a fost admisa cererea mea de beneficia de grupa a II-a de munca, in procent de 100%, pentru o perioada de 20 de ani. Care este cursul acestei hotarari, mai precis ce trebuie sa mai intreprind pentru a beneficia de micsorarea varstei de pensionare? Trebuie legalizata hotararea si trebuie sa depun copie dupa ea la unitatea parata? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucia_pad , utilizator 15:10, 10 Noiembrie 2014
Veti legaliza sentinta definitiva si o veti depune la casa de pensii impreuna cu o cerere prin care solicitati punerea ei in executare si emiterea deciziei de pensie conform acestei hotarari .
Va multumesc foarte mult. Dar mai este o problema; nu am ajuns inca la varsta de pensionare. Este acelasi procedeu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara RAMOnaBC RAMOnaBC deci:obligarea reclamantului x la plata unei pensii de intretinere in favoarea minorei z in cuantum de 150 lei lunar.este stabilita suma fixa nu procent nici ... (vezi toată discuția)
Varstele standard de pensionare ContSters165504 ContSters165504 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca dupa noua lege a pensiilor femeile se vor pensiona la 63 de ani incepand cu 1 ianuarie 2011 sau aceasta lege se va ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere continuare/majorare pensie de intretinere - cum procedez in continuare? Anca95 Anca95 Am intentat o cerere pentru continuarea pensiei alimentare,in luna noiembrie 2013,deoarece am implinit 18 ani si nu terminasem inca scoala.De atunci pana ... (vezi toată discuția)