avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul perioada de preaviz, in cazul demisiei cand ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul perioada de preaviz, in cazul demisiei cand intervine o zi nelucratoare

Cum se calculeaza perioada de preaviz in cazul demisiei, cand intervine o zi nelucratoare: ex. 1 decembrie 2014? A depus demisia in data de 03.11.2014.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 4 Noiembrie 2014
Asa am facut su eu calculul, multumesc ! In sfarsit am gasit si eu o pagina personalizata, cu care pot imparti opinii, fiind singura in departamentul de HR.
Care este preavizul prevazut in c.i.m.?
20 de zile lucratoare, fiind vorba de un salariat cu functie de executie, personal bugetar
Data incetarii = 03.12.2014, in acest caz.

Daca era vorba de zile calendaristice, atunci data incetarii = 24.11. 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie datata in zi nelucratoare rrramor rrramor Pot inchide un CIM pe baza unei demisii pe care angajatul a datat-o cu data unei zile nelucratoare? Cand o pot inregistra eu in registratura? Multumesc (vezi toată discuția)
Incetare contract Daliborka Daliborka Buna ziua daca de exemplu ultima zi lucratoare de preaviz este vineri, incetarea se face cu sambata sau cu luni? eu stiam ca se poate face cu care se ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - demisie AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Pentru demisie cu preaviz, daca vorbim de preaviz zile lucratoare, data incetarii CIM poate fi, fie urmatoarea zi -chiar daca aceasta este zi ... (vezi toată discuția)