avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare activitate PFA

Buna ziua,
Sunt interesat de actele necesare pentru a-mi suspenda pe o perioada determinata activitatea de PFA. Stiu ca pot sa fac asta la registrul comertului. Nu stiu care sunt procedurile si de ce am nevoie in schimb. Multumesc pentru feedback
Cel mai recent răspuns: nbun1 , utilizator 00:11, 5 Noiembrie 2014
In primul rand ar trebui sa aveti toate taxe si impozitele sa le aveti platie. Restul e doar procedura.
fara ca taxele sa fie achitate la zi ce posibilitate am sa suspend activitatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa raluca_filk raluca_filk Buna ziua, As dori cateva informatii referitoare la un PFA. Functionez ca si PFA , cod CAEN : 5590 , ca si pensiune turistica in proprietate personala , ... (vezi toată discuția)
Taxa forfetara pentru o fima care nu a desfasurat activitate Gabriela Budeanu Gabriela Budeanu Va rog sa ma ajutati cu informatii despre aceasta taxa. Pana acum n-am reusit sa aflu daca taxa forfetara se depune si pentru firmele care nu au avut deloc ... (vezi toată discuția)
Pfa fãrã activitate economicã eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am cîteva întrebări în legătură cu pfa. Cît ar costa (rotunjit) taxele pentru înregistrarea unui pfa? Dacă fac un pfa cu impozit pe ... (vezi toată discuția)