avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de preemptiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de preemptiune

Am un teren extravilan pe care doresc sa-l vand. Nu am gasit inca client. Trebuie sa depun la Primarie un intreg dosar cu acte in vederea publicarii de vanzare( acte legalizate, extras de carte funciara, certificat fiscal, etc.)
Daca nu se gaseste niciun cumparator, acea adeverinta eliberata de primarie mai este valabila si pe viitor, sau cat are valabilitate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liligeorgescu67 , utilizator 09:38, 5 Noiembrie 2014
Daca e vorba de certificatul fiscal, acesta e valabil pana la sfârşitul lunii
Nu, ma refeream la faptul ca dupa ce se indeplinesc toate procedurile de publicare , astept 30 de zile, si niciun preemptor nu doreste sa cumpere, mi se elibereaza o adeverinta precum ca terenul e liber spre vanzare. Daca eu nu gasesc un alt cumparator, aceasta adeverinta cat are valabilitate? sau e valabila oricat, pana gasesc cumparator?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de preemtiune Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Revin la dvs cu o intrebare - schita topografica stereo 70 - plan vizat de OCOT - categoria de folosinta a ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol extravilan Cris2022 Cris2022 Buna ziua. Va rog imi puteti spune care sunt pasii pentru vanzarea unui teren agricol aflat in extravilan? Inainte de a face oferta de vanzare pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! ... elryko elryko Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se ... (vezi toată discuția)