avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata factura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata factura

Buna ziua,
daca un titular al unui abonament telefonic a decedat,i-am depus cerere pentru reziliere a contractului fara ane informa cineva ca ar mai fi ceva de plata;
dupa cateva zile suntem sunati (noi cei care nu suntem rude cu pers respectiva sau mostenitori ai ei,doar ne-am ocupat de rezlierea ctr) ca ar mai fi de plata o factura restanta .
Este necesar sa mai platim acea factura? mai are sens?
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
tony445, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:22, 5 Noiembrie 2014
nu aveti obligativitatea de a plati dv datoriile cuiva fara motiv, dar compania de telefonie poate incerca sa recupereze datoria prin orice mijloace crede de cuviinta.
multumesc,dar daca nu platim ce se intampla?
nimic.
nimic,nimic dar nu vor sa rezilieze contractul,este corect?
Corect sau nu, nici nu aveti ce face si nici nu va afecteaza..daca vor, n-au decat sa ii actioneze in judecata pe eventualii mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale amiabila sau judecata? alexoiu alexoiu Buna ziua, As dori sa va prezint o situatie si sa ma sfatuiti va rog ce ar trebui sa fac. Am (sau am avut, veti vedea de ce zic asa) un abonament la ... (vezi toată discuția)
Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)