avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio-tv firme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio-tv firme

Buna ziua,as dori sa intreb daca taxa radio-tv mai este in vigoare pt micointreprinderi?Tin sa mentionez ca sediul social al firmei este in casa bunicii,unde aceasta locuieste ,si se plateste.La punctul de lucru contractul este pe persoana fizica ,pe numele proprietarului,deci si aici se plateste.Firma nu a incheiat contract cu electrica si totusi am primit de la SRR instiintare ca trebuie sa platim,690 lei.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
piticaalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: piticaalina , utilizator 15:46, 4 Noiembrie 2014
Singurul mod prin care persoanele juridice nu mai plateasca taxa radio - TV este acela de a initia actiuni in instanta pentru stornarea de facturi si oprirea lor de la emitere de catre SRR. Exista practica ICCJ in acest sens.
Pot face lucrul asta desi firma nu are contractul cu electrica? si imi puteti spune unde gasesc ceasta decizei a ICCJ ,poate un link?
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
piticaalina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv ani355 ani355 Bună ziua, Am o societate cu activitatea suspendată din 2013. Am primit o notificare prin care am fost înştinţată că societatea are de plată o sumă ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)