avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

prin hotarire judecatoreasca,mi sa atribuit o constructie si 250m patratide teren,ca mostenire in urma decesului mamei mele.ce trebuie sa fac mai departe pentru a aveaact de proprietatesi a-mi putea facesi mutatie?

Cel mai recent răspuns: nicmarius , utilizator 20:44, 5 Noiembrie 2014
faceti legalizarea hotararii, faceti in baza ei, intabularea si cadastrul pe numele dvs
daca au fost epuizate si caile de atac in procesul respectiv, investiti hotararea judecatoreasca cu formula definitiva si irevocabila , apoi va puteti inscrie dreptul de proprietate in Cartea Funciara.
am facut legalizarea.intabularea si cadastrul unde se fac? multumesc mult!
este cumva o limita de timp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire IAMANDI ION IAMANDI ION De la primirea hotararii judecatoresti cele 15 zile in care se poate face recurs se refera la 15 zile calendaristice sau la 15 zile lucratoare?Dupa legalizarea ... (vezi toată discuția)
"radiere" sulta din cartea funciara pe baza certificatului de mostenitor" bibliopod bibliopod Printr-o hotarare judecatoreasca (ramasa definitiva in 2005) care a avut ca obiect iesirea din indiviziune, au fost atribuite bunuri imobile impartite in ... (vezi toată discuția)
Despre uzucapiune costel01 costel01 Buna ziua.Am intentat actiune de uzucapiune pentru casa si terenul parintilor mei si urmeaza sa primesc hotararea in care am castigat aceasta cauza .V-as ruga ... (vezi toată discuția)