avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DNA doar in municipii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DNA doar in municipii?

Buna ziua!
As dori sa fac o reclamatie la DNA impotriva conducerii unei scoli din jud. Arges pentru acte pe care eu le consider ca fiind de coruptie. Am fost la DNA Pitesti si accestia mi-au spus ca lucreaza doar pentru municipiul Pitesti. Este adevarat sau nu au vrut sa se implice?
Ce alta varianta ar mai exista?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ionica86 , utilizator 22:14, 5 Noiembrie 2014
Fireste ca DNA cu sediul in Pitesti deserveste intregul judet. Pentru a va asigura ca demersul dvs. are si urmari, este indicat sa depuneti la registratura respectivei institutii, ori prin posta cu scrisoare recomandata, plangerea ori denuntul respectiv.
Chiar daca depuneti plangerea la structura centrala (Bucuresti), ea va fi directionata tot catre serviciul DNA teritorial.
Birou-De-Mediator a scris:

Fireste ca DNA cu sediul in Pitesti deserveste intregul judet. Pentru a va asigura ca demersul dvs. are si urmari, este indicat sa depuneti la registratura respectivei institutii, ori prin posta cu scrisoare recomandata, plangerea ori denuntul respectiv.
Chiar daca depuneti plangerea la structura centrala (Bucuresti), ea va fi directionata tot catre serviciul DNA teritorial.

Deci as putea sa depun reclamatia la DNA Bucuresti?

Cu amendamentul ca denuntul dvs. va fi inaintat catre structura teritoriala Arges, puteti expedia plangerea catre DNA structura centrala.
Daca veti proceda astfel, va dura mai mult timp pana ajunge inapoi in Arges, asa ca este recomandat sa trimiteti plangerea impreuna cu documentele mentionate prin scrisoare recomandata direct la DNA Pitesti. Obligatia institutiei este sa inregistreze plangerea si sa dea o solutie.

Eu am fost in audienta la DNA Pitesti si procurorul de serviciu mi-a spus ca ei actioneaza doar in cadrul municipiului Pitesti, nu in tot judetul. Pentru problema semnalata mi-a spus sa depun plangere la Parchet (dar in parchet nu am incredere ca, din cate stiu, este controlat de PSD, iar cei impotriva carora vreau sa fac plangere sunt din PSD).

citare postare anterioara
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2014
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Indiferent in ce oras depuneti la DNA ori Parchet, tot in judetul Arges va ajunge pentru cercetare. In fata acestei realitati, singurul avantaj ar fi ca de la structura centrala ar pleca catre Arges, cu anumite indicatii privind cercetarea care se va efectua.

In respectarea regulamentului de forum va rog sa nu mai citati mesajele postate anterior. Multumesc pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal nedelcu81 nedelcu81 o intrebare va rog ,care este termenul legal de scoatere a certificatului medico legal ,de la data agresiuni? va multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)
Iml Ramona1982 Ramona1982 o familie(tata si 2 baieti) au savarsit infrc. prev de art. 182 c.pen, unu din copii era minor a acea data. victima a fost dusa de urgenta la spitalu din jud ... (vezi toată discuția)