avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DNA doar in municipii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DNA doar in municipii?

Buna ziua!
As dori sa fac o reclamatie la DNA impotriva conducerii unei scoli din jud. Arges pentru acte pe care eu le consider ca fiind de coruptie. Am fost la DNA Pitesti si accestia mi-au spus ca lucreaza doar pentru municipiul Pitesti. Este adevarat sau nu au vrut sa se implice?
Ce alta varianta ar mai exista?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ionica86 , utilizator 22:14, 5 Noiembrie 2014
Am inteles, scuze pentru citarea cometariului.
Sa inteleg ca dumneavoastra imi recomandati sa trimit catre Bucuresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal nedelcu81 nedelcu81 o intrebare va rog ,care este termenul legal de scoatere a certificatului medico legal ,de la data agresiuni? va multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)
Iml Ramona1982 Ramona1982 o familie(tata si 2 baieti) au savarsit infrc. prev de art. 182 c.pen, unu din copii era minor a acea data. victima a fost dusa de urgenta la spitalu din jud ... (vezi toată discuția)