avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA declaratia 600
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA declaratia 600

am infiintat anul trecut in 10 ianuarie 2013 un pfa -impozitare in sistem real
in declaratia 220 am estimat ca voi realiza 100 ron
Pe baza deciziei de impunere plati anticipate am platit impozit si sanatate
La finante mi s-a spus ca nu trebuie sa depun declaratia 600 deoarece in declaratia 220 am estimat un venit sub cel de la care sunt obligata sa platesc pensia.
am procedat corect
Cel mai recent răspuns: Eugenia Dana Funie , Consultant protectia mediului 17:22, 5 Noiembrie 2014
da, dar daca pe 25.05.2014 ati depus declaratia 200 din care reiese ca ati realizat min 804 lei pe luna net o sa va calculeze retroactiv pensia pe tot anul 2013 si o s ava trimita decizie de impunere....
In declaratia 200 am realizat un venit sub 804 lei-luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata impozit pe venit+cass andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal din data de 10.09.2013 pentru activitatea de traducator si interpret autorizat.In urma deciziei de impunere anticipativa a impozitului ... (vezi toată discuția)
Declaratii si contributii Roxie Roxie Buna ziua, Sunt PFA si anul trecut, pe tot anul, am avut venituri de 856 ron din activitatea PFA. In paralel, din luna august, am inchiriat un apartament, cu ... (vezi toată discuția)