avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copilul adoptat mosteneste si parintii naturali?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copilul adoptat mosteneste si parintii naturali?

copiii adoptati mostenesc si parintii naturali?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:19, 5 Noiembrie 2014
copii adoptati legal- cu acte au aceasi drepturi ca si copii naturali si isi pot mostenii parintii adoptivi dar pierd dreptul de mostenire la parintii lor naturali
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2014
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca are vreun drept de mostenire copilul infiat, cu toate ca mai am doi copii naturali szabo flavius szabo flavius am 2 copii naturali cu sotul meu , am adoptat un copil de la casa copilului cu 10 ani mai mic decit copii mei imi pun intrebare daca cind voi muri eu daca fac ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire pentru copil infiat care a ramas cu initiala tatalui natural in descrierea numelui vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua si Sarbatori fericite! Va rog sa ma ajutati in intelegerea urmatoarei situatii: O mama a nascut 3 copii : - primul a fost infiat ... (vezi toată discuția)
Mai am drepturi sau nu?! remus39 remus39 La varsta de 28 ani am fost infiat de catre o matuse(acest fapt sa petrecut pe timpul comunismului). 1): Doresc sa stiu daca mai am drepturi dupa parintii ... (vezi toată discuția)