avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratia de succesiune implica proces?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratia de succesiune implica proces?

Buna ziua,
Tatal meu a decedat anul trecut, el era intr-un proces intentat de un var al sau pt un teren mostenit de ambii de la parinti, varul sustinand impartirea inegala fara motive sustinute legal, avocatul varului tatalui meu a incercat in repetate randuri sa obtina actele de identitate ale mostenitorilor tatalui meu fara succes, intrebarea mea e: daca dam declaratii de succesori, suntem implicati in mod automat in proces? Exista o baza de date care poate fi accesata?
Cel mai recent răspuns: angajat001 , utilizator 14:12, 5 Noiembrie 2014
este firesc sa intrati dvs ca mostenitori in proces, in locul tatalui dvs. nu uitati ca procesul nu sta pe loc daca nu va prezentati. el oricum continua iar lucrurile se pot complica. nefiind aparati, aveti mari riscuri sa pierdeti
Avokitten a scris:

este firesc sa intrati dvs ca mostenitori in proces, in locul tatalui dvs. nu uitati ca procesul nu sta pe loc daca nu va prezentati. el oricum continua iar lucrurile se pot complica. nefiind aparati, aveti mari riscuri sa pierdeti

Ma interesa daca acel avocat ne poate gasi in acest fel, declarand succesiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia unui minor in lipsa unui parinte Lonlon Lonlon Buna ziua, sunt mama a 2 copii minori, casatorita cu un egiptean care are resedinta in Romania pe 2 ani. In lipsa mea, eu fiind in Egipt, el in Romania, el a ... (vezi toată discuția)
Proces anatomamadalina anatomamadalina Intre tatal meu si fostul sot al bunicii s-a semnat un act de vanzare cumparare acum foarte multi ani in jur de 20. Tatal meu a decedat in 2015 ,eu am renuntat ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat- divort cu minor adriannaa adriannaa Buna ziua, vreau sa divortez de sotul meu din cauza batailor pe care le aplica mie si fetei noastre de 15 ani si am cateva intrebari: 1. Daca intentez ... (vezi toată discuția)