avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarii functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarii functionari publici

Cum este posibil discrepante asa mari intre salariile functionarilor publici ??? Comuna X de ce nu are salarii la fel ca comuna Y daca au acelasi incadrare functie vechime etc???????????? ce nu face bine X la calcularea salariilor. Cum se poate sa aiba Y salariimai mari??? fara spor de dispozitiv si fara orice??? cand se poate promova in grade profesional dupa cat timp??????????????????ajutor avem salarii de 750 de lei net dupa o vechime de 30 de ani este de ras
Cel mai recent răspuns: adevar2014 , utilizator 15:06, 5 Noiembrie 2014
Pentru ca nu calculeaza corect sporul de vechime la salariu de baza + indemnizatia de conducere iar daca exista alte sporuri ex (spor antena) acesta se calculeaza direct la salariu de baza .Adunate salariu de baza+spor conducere+spor vechime+spor antena = salariu brut lunar care trebuie sa fie la toate comunele la fel.
Promovarea pe grad profesional se face dupa 3 ani pe gradul respectiv,se propune in planul de ocupare cu 1 an inainte se aproba in consiliul local apoi se organizeaza procedura de promovare instintand ANFP-ul cu datele probei scrise si a interviului ,bibliografia si 2 membrii in comisia de promovare si 2 in comosia de contestatii.
altceva?????????????????????deci salariile aste nuvor creste niciodata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conducere ContSters363781 ContSters363781 Buna ziua, Lucrez intr-o primarie si as dori sa stiu daca un functionar public cu functia de sef birou contabilitate, gradul III , clasa 72, cu o vechime in ... (vezi toată discuția)
Salariul unei bucatarese gbrlcostache gbrlcostache Doresc sa stiu si eu in ce grila de salarizare intra o bucatareasa cu vechime 25 de ani, din cadrul unui camin de copii. Nu stiu unde sa caut.Nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)