avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare drept de autor proiecte
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare drept de autor proiecte

Buna ziua ,

reprezint o fabrica de productie gonflabile copii.
Seful meu spune ca exista un fel de banca de date unde inregistrezi poze si proiecte ale gonflabilelor ce le creeam noi.
Aceste se depoziteaza undeva ,ca si o dovada ca noi suntem primii care am facut acel model .Aveti idee de asa ceva ???Pentru Europa ma intereseaza .
Cu stima ,
Lucretia Lipcei

Cel mai recent răspuns: Ana Mocanu , utilizator 15:39, 5 Noiembrie 2014
Probabil ca se refera la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.
Gasiti detalii aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevetare produs sebastain sebastain ma intereseaza ce demersuri trebuie sa fac daca am o idee revolutionara si pe care vreau sa o brevetez vreau sa am drept de autor asupra ei si unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Patent marcã înregistratã anamarya anamarya Un produs care a primit CE-ul poate intra sub incidenta unor patente de marca inregistrate? (vezi toată discuția)