avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIUL MEDICAL IN PERIOADA DE SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIUL MEDICAL IN PERIOADA DE SOMAJ

Buna ziua!
am avut neplacuta surpriza sa fiu pusa in situatia in care ,ducandu-ma la AJOFM Dolj cu CM pentru perioada de internare 27 OCT-05 NOV 2014 sa mi se spuna ca trebuia anuntat acest lucru( adica faptul ca sunt internata) in 24 ore de la internare lucru care nu mi s-a solicitat pana acum si de care eu nu aveam cum sa stiu si mai ales cum plecam din spital sa -i anunt pe cei de la ajofm de aceasta situatie.in concluzie acest CM nu mi se va plati ! Pana acum obligatia era de a prezenta CM in 24h de la eliberare pt a fi platit!
exista o reglementara conform careia suntem obligati la acest lucru sau este un abuz din partea celor de la AJOFM Dolj ? Cum trebuie procedat pentru a putea beneficia de suma cuvenita pt acest CM?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionescumaria1 , utilizator 15:30, 5 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cerere prelungire dovada AdrianBarbu AdrianBarbu Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. In urma cu 2 luni am atins usor pe trecerea de pietoni o doamna. Eu treceam pe culoarea verde si urma sa virez ... (vezi toată discuția)
Predare spatiu închiriat la primărie. sharky48 sharky48 Buna ziua ! Am un litigiu cu Primăria orașului Ploiești si doresc sa fiu lămurit cum stau lucrurile,legal vorbind. Concret,am locuit in același imobil cu ... (vezi toată discuția)
Contributie somaj RAMOnaBC RAMOnaBC buna seara,am si eu o nelamurire:pe durata concediului de risc maternal,angajatorul plateste contributia de somaj???eu in perioada17 aprilie 2006-28 aprilie ... (vezi toată discuția)