avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Asigurare pentru concedii si indemnizatii de boala PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Asigurare pentru concedii si indemnizatii de boala PFA

Buna ziua. Sunt PFA dar am si contract de munca cu o ora la o firma. Pot sa depun declaratia de asigurare pentru concedii si indemnizatii la casa de asigurari de sanatate pentreu veniturile din activitatea PFA-ului? .
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:15, 5 Noiembrie 2014
Da. Bani in plus la stat.. De ce sa refuze?? :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia pentru concedii si indemnizatii ca pfa care este si salariat grandanat grandanat Cum pot sa-i oblig pe cei de la CASMB sa respecte legea? Pe scurt: Un PFA care este si salariat cu contract individual de munca vrea sa plateasca si ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate mama cu pfa si contract de munca ricosmin ricosmin Stiu ca s-a mai discutat pe acest subiect, insa nu am gasit exact raspunsul la nelamurirea mea. Am fost plimbat pe drumuri, de la primarie la asistenta ... (vezi toată discuția)
Contract cu cass pop07 pop07 Buna ziua, Sant pfa si as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc ptr a incheia cu ei contract pentru a beneficia in caz de imbolnavire de foaie de boala , eu am ... (vezi toată discuția)