avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Registrul Comertului in Constanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Registrul Comertului in Constanta

As vrea sa stiu ce acte sunt necesare in Constanta pentru a inregistra o cesiune (actele le fac la Bucuresti). Stiu ca suna un pic ciudat, dar am aflat ca la Iasi cerintele sunt diferite de Bucuresti si nu vreau sa am surprize.
Deasemenea, am nevoie de cineva sa depuna documentatia la Registrul Comertului, este cineva din Constanta interesat? Daca da, va rog sa ma contactati pe adresa issabelak@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: issa , utilizator 12:42, 8 August 2005
Spre deosebire de Bucuresti, unde se cer doua copii de pe actul aditional, la Constanta acestea nu sunt necesare, ci actul aditional in 2 exemplare originale (unul pt. dosar si unul pentru publicare in Monitorul Oficial). In rest, aceleasi acte ca la Bucuresti.
Multumesc, o zi buna,
Issa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire asociat mihayella mihayella Din cei 4 actionari ai unei soc comerciale unul doreste sa iasa. Nu avem datorii la stat,iar firma este infiintata din luna decembrie anul trecut. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cesiune actiuni Maria Iorgus Maria Iorgus am facut o cesiune de parti sociale la societatea mea ,cit timp dureaza documenetele la Registrul comertului (dupa noile reglementari) ?multumesc (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale infosystems4u infosystems4u Buna seara, Poate sa ma lumineze cineva in legatura cu pasii de urmat pentru a realiza cesionarea partilor sociale ale unui asociat. Practic suntem doi ... (vezi toată discuția)