avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notificarea, nu interzice manevrarea ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notificarea, nu interzice manevrarea ?

un teren expropriat si aflat in patrimoniul primariei, dar notificat la L.10/2001 si aflat in litigiu la instanta de fond, mai poate fi dat in administrare unei institutii de stat? Nu s-ar incalca prevederile L10/2001, art.21, alin. 5 ? - multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 09:01, 29 Mai 2009
Pina nu se stabileste retrocedarea lui in natura dv. primaria il poate concesiona, la fel poate proceda si daca vi se acorda numai despagubiri pentru acest teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea caselor cu legea 10 coze coze Cu legea 10 am retrocedat terenul pe care am avut construita casa, dar cand am facut cererea am facut ptr retrocedare teren si contravaloare ptr imobil dar am ... (vezi toată discuția)
Schita topografica falsificata. ce se poate face? dmh dmh intr-o resedinta de judet, am fost expropriati in 1974. Pe o parte a terenului s-au construit cladirile unei institutii publice inainte de 1989, iar cealalta ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 si legea 247/2005 seila seila Doresc sa aflu de la D-voastra in ce conditii se poate continua o actiune inceputa in termenul prevazut de Legea 10/2001 relativ la retrocedarea unei case cu ... (vezi toată discuția)