avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut provident

Buna ziua . Am contractat un inprumut provident,doar cu o copie de buletin,fara act de venit fara nimic.Intrebarea este daca este legal si ce se intampla daca nu il mai achit. Stima
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 19:41, 5 Noiembrie 2014
Contractul este la fel de valabil ca si unul incheiat cu banca. Contractul reprezinta legea partilor, iar daca ei au acordat un credit fara garantii, este alegerea lor. Nu au cerut sa aveti nici giranti?
Daca nu-l mai achitati, veti fi executat silit. Daca ati contractat un imprumut, nu este normal sa-l restituiti?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2014
gabrielaC5, utilizator
In general Provient cedeaza creanta firmelor de recuperare. Nu cred ca vreti sa aveti de-a face cu ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL am luat un credit de nevoi personale in 2006 fara stirea sotiei si din cauza problemelor financiare nu am mai platit ratele de 1 an creditul este de 8000 euro ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ioan_Daniela Ioan_Daniela Am girat un contract de imprumut pentru firma in nume propriu si cu o garantie imobiliara. Firma a intrat in insolventa si apoi in faliment, iat lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaelavrinceanu mihaelavrinceanu daca o banca a pus poprire pe veniturile debitorului si a girantilor,banca are voie sa faca executare silita si la imobilul unui girant.Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)