avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

provident

sotia mea a facut un inprumut la provident pe baza unui prenatal si alocatia unui copil suma de 100 lei cand se va angaja i vor trage bani daca nu mai plateste ? multumesc astept un raspuns deci ia nu lucreaza dar cand se va angaja i va trage bani din salariu se poate ca nu mai avem posibilitatea sa platim am platit trei luni doar :(in contractul provident scrie art 22 zice ca provident poate cere ca din venituri sa se vireze in contul provident dar acum nu lucreaza acum primeste doar un prenatal si alocatia copilui cand se va angaja i se va trage
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator
Buna seara.
Poate ati vrut sa spuneti postnatal nu prenatal.Sotia primeste indemnizatia de crestere copil.Daca in baza acesteia i s-a acordat imprumutul atunci au dreptul sa ii retina din el.Asta se va intampla daca nu platiti ratele.Dupa 19 saptamani consecutiv de neplata va fi adaugata in biroul de credite ca rau platnica iar creditul va fi preluat de o firma de recuperari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut ifn fals tmsc tmsc Buna ziua. Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog, un caz mai delicat, banca vrea ne ia casa ca i-am platit ratele doriana83 doriana83 Buna seara, va rog sa ma indrumati si sa ma ajutati in privinta unei probleme cu o familie mai saraca si de la tara, care a facut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)