sotia mea a facut un inprumut la provident pe baza unui prenatal si alocatia unui copil suma de 100 lei cand se va angaja i vor trage bani daca nu mai plateste ? multumesc astept un raspuns deci ia nu lucreaza dar cand se va angaja i va trage bani din salariu se poate ca nu mai avem posibilitatea sa platim am platit trei luni doar :(in contractul provident scrie art 22 zice ca provident poate cere ca din venituri sa se vireze in contul provident dar acum nu lucreaza acum primeste doar un prenatal si alocatia copilui cand se va angaja i se va trage
Buna seara.
Poate ati vrut sa spuneti postnatal nu prenatal.Sotia primeste indemnizatia de crestere copil.Daca in baza acesteia i s-a acordat imprumutul atunci au dreptul sa ii retina din el.Asta se va intampla daca nu platiti ratele.Dupa 19 saptamani consecutiv de neplata va fi adaugata in biroul de credite ca rau platnica iar creditul va fi preluat de o firma de recuperari.
Imprumut ifn fals
tmsc
Buna ziua.
Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)