avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca- cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca- cheltuieli de judecata

Buna seara! Am si eu o rugaminte, cer o lamurire;
intr-un proces cu politia, dupa un accident, am castigat procesul;
in hotarare scrie:".....se anuleaza procesele verbale,...intimata (politia) este obligata sa plateasca cheltuielile de judecata in valoare de 700 roni.
Avand in vedere ca eu am fost reprezentat de un avocat si am platit baroul, politia trebuie sa ma despagubeasca pe mine sau este vorba de alta cheltuiala de judecata pe care trebuie sa o achite?!
Nu ma pricep...Multumesc mult de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Andreea Murgu , Avocat 20:12, 5 Noiembrie 2014
Intimata e obligata doar la suma din sentinta, respectiv 700 de lei. Probabil acea suma reprezinta taxa judiciara de timbru si onorariul de avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Andreea Murgu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii inabledea inabledea In urma cu 4 ani vecinul meu s intabulat fals cu 35 de persoane decedate, unde judecatorul care ajudecat a fost nasul de cununie a fetei vecinului:(( ( noi ... (vezi toată discuția)
Referitor la plata taxei judiciare de timbru zetics78 zetics78 Buna ziua stimati forumisti, doresc o lamurire din partea Dvs. vis-a-vis de plata taxei de timbru judiciar, in urmatorul context : Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Principiul disponibilitatii; onorariu avocat Alexandru Dan Alexandru Dan In urma unui accident auto minor, partea sanctionata contraventional depune plangere la instanta, impotriva IPJ. Cealalta parte, fiind indicata ca martor in ... (vezi toată discuția)