Va rog sa ma ajutati intr-o problema ciudata: sotul meu si cu mine detinem in proprietate un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme, cu contract inregistrat la ANAF. Dupa 3 luni in care nu ne-au platit chiria, am reziliat contractul si i-am dat afara. Cand am incercat sa inchiriem altei firme, cei de la Registrul comertului au spus ca nu se poate, deoarece spatiul e inchiriat altei firme - desi aceasta (prima firma careia ii inchiriasem) are contractul expirat (au trecut 2 ani de atunci).
Cum pot rezolva problema daca in Romania pot exista asemenea ineptii: cum poate sa existe o firma care nu are spatiu, care e in aer?
comunicati respectivei societati o notificare prin care ii puneti in vedere ca in termen de maxim 15 zile de la primire sa isi modifice sediul, caz contrar va fi actionata in instanta in vederea dizolvarii, notificarea o comunicati prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire cu continut declarat, la implinirea termenului mergeti la registrul comertului si solicitati un certificat constatator cu privire la sediul acestei societati, daca in termenul acordat firma nu face mentiunea cuvenita la nivel de registru pentru schimbarea sediului social, aveti posibilitatea sa va adresati Tribunalului cu o cerere de dizolvare a firmei.
daca doriti mai multe informatii despre procedura va stau la dispozitie cu placere.