avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... tamponare din spate si parasirea locului accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

tamponare din spate si parasirea locului accidentului

buna seara!
mi s-a intamplat acum 2 saptamani sa ma loveasca un taximetrist din spate si sa plece fara sa facem intelegere amiabila. au rezultat avarii la ambele masini, mai mult la a mea si m am prezentat la politia rutiera, am declarat accidentul, precum si numarul de inmatriculare si indicativul respectivului. am primit o autorizatie de reparatii si nu s-a mai intamplat nimic de atunci.
care este procedura in acest caz si ce urmeaza mai departe?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 00:42, 6 Noiembrie 2014
Sunați la firma de taxi si Spuneti nr mașinii si indicativul, explicați ce s-a întâmplat, si veti primi asigurarea sa puteti rezolva mai repede, mai ales ca aveti deja autorizația de reparații de la poliție. In caz contrar, trebuie sa așteptați sa se ocupe politia, dar asa durează pina primiti asigurarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, va rog sa ma ajutati Mmmain Mmmain La trei metri de o intersectie in T, am fost implicat intr-un accident rutier. Circuland regulamentar, am observat un taxi care stationa pe banda de parcare, ... (vezi toată discuția)
Accident, fara politie,ce e de facut? 1Marius2Ion3 1Marius2Ion3 Buna ziua. Sunt cetățean Român si lucrez in Serbia. Am avut un accident rutier cu masina de serviciu care este inmatriculata in Ro. In \"ceata\" ... (vezi toată discuția)
Cum imi repar masina? bruno_bcs bruno_bcs Pe data de 3 ianuarie am vrut sa ma duc la doctor cu copiii si am vazut ca aveam masina din parcare lovita in aripa fata stanga si roata infundata, afectand ... (vezi toată discuția)