avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce sa fac legal impotriva vecinei mele care da TV-ul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce sa fac legal impotriva vecinei mele care da TV-ul la maxim zi de zi

M-am mutat de 2 ani si jumatate intr-un apartament cu 2 camere eu,sotul si copilul. Tot de atunci vecina foloseste TV-ul la maxim de dimineata de la 6,30 pana noaptea la 00 - 00,30. Nu ma pot intelege cu ea chiar daca am incercat amiabil tot. Ultima data, mi-a spus ca face ce vrea in apartamentul ei.
Am sunat in disperare de cauza aseara la 112, de acolo nefiind un caz grav am fost redirectionata la Pol Muncipiului si de acolo mi s-a recomandat sa ma duc sa vorbesc cu sectoristul. Am fost astazi si mi-am spus oful dar ...nu mi s-a luat nici o declaratie in scris ci doar niste date de identificare scrise pe o hartie, care se poate pierde cu usurinta.
INTREBARE. Unde ma pot adresa si cum trebuie sa procedez pentru a-mi putea fi solutionata durerea? Ar fi trebuit ca sectoritul sa ma puna sa fac o cerere scrisa?
Cel mai recent răspuns: monis , utilizator 08:35, 6 Noiembrie 2014
Adresati cerere oficiala la sectia de politie responsabila,dupa care asteptati termenul de 30 de zile ,in interiorul caruia politia are obligatia sa comunice raspuns
Unde sta vecina fata de dv.?
Mai sunt si altii deranjati de zgomot?
Vecina sta deasupra mea, adica la etajul 3. Am sa vorbesc si cu cei de la 4, chiar astazi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. de aproximativ 3 luni de zile am probleme cu 1 chirias ... Twardy1 Twardy1 Buna seara. De aproximativ 3 luni de zile am probleme cu 1 chirias foarte galagios, care sta deasupra mea, care isi aduce prietenii de 3-5 ori pe saptamana si ... (vezi toată discuția)
Zgomot produs intentionat de vecina andreym24 andreym24 Buna ziua! Doresc sa expun si problema mea care suna cam asa: Vecina care locuieste deasupra mea, repetat in fiecare noapte produce zgomote deasupra patului ... (vezi toată discuția)
Incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice Arnie Arnie Buna ziua. Incep acest mesaj prin a imi cere scuze daca am postat gresit sau nu am ales categoria potrivita. Am cateva intrebari referitoare la legea 61/1991 ... (vezi toată discuția)