avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Despre avocati - verificare cabinet
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Despre avocati - verificare cabinet

Buna ziua as dori sa stiu cum pot verifica un cabinet de avocatura international:frantic:B-)
Poate explicati ce inseamna: "international"!!

Daca va referiti la un avocat strain (sau cabinet de avocatura din strainatate) care isi desfasara activitatea pe teritoriul Romaniei (in sensul acordarii de consultanta juridica, efectarea de acte juridice, reprezentare in instanta, etc...) atunci acesta va trebui sa figureze inregistrat in Tabloul Avocatilor din judetul in care isi desfasoara in mod preponderent activitatea (sediul principal) sau cu sedii secundare in alte judete.

Daca va referiti la un avocat sau cabinet de avocatura care isi desfasoara activitatea numai in alta tara decat Romania, atunci va trebui sa faceti demersuri in tara respectiva, la Uniunea Barourilor din acea tara, pentru a afla date despre acel cabinet de avocatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt etapele constituirii unui cabinet de avocat individual ? ziarediverse ziarediverse Vreau sa stiu care sunt etapele constituirii unui cabinet de avocat individual si in special , care este procedura in situatia in care ai domiciliul intr-un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tuturor ! sunt interesat sa gasesc un avocat cu sau ... asaftei asaftei Buna ziua, tuturor ! Sunt interesat sa gasesc un avocat cu sau fara cabinet de avocatura in judetul Constanta mediul rural ( Lazu, Agigea, Movilita, Topraisar, ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a oferi consultanta juridica de catre un cetatean strain Oana_Stirbulescu Oana_Stirbulescu Buna Ziua, Am urmatoarea situatie: Cetatean italian, PFA, avocat, cu cabinet de avocatura deschis in Italia, doreste sa ofere consultanta juridica pe ... (vezi toată discuția)