avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea unei mese succesorale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea unei mese succesorale

parintii mei au avut 3 copii eu si imca 2 frati in anul 2010 un frate de al meu a decedat in anul 2013 a decedat tatal nostru acum dorim sa dezbatem masamsucesorala dupa urma tatalui la dezbatere trebuie chemati si copii fratelui? avind in vedere ca a decedat inaintea tatalui?
Da, trebuie chemati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-donatie ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog in raspuns pentru urmatoarea situatie: Ambii parinti decedati(tata 1993,mama 2010).Dinte cei 6 copii,unul decedat(are la randul lui 2 ... (vezi toată discuția)
Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)
Mostenirea nadia666 nadia666 Buna ziua ! Ma numesc Ileana si mai am inca 4 frati : 3 baieti si o fata . Parinti mei (acum decedati ) au construit cate o casuta cu 3 camere celor 2 baieti ... (vezi toată discuția)