avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu Inspector clasa I grad principal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu Inspector clasa I grad principal

Sa ma ajute si pe mine cineva!Pentru functionar public- inspector clasa I grad principal intr-o primarie oras de categoria a III-a care este salariul de incadrare?(fara sporul de vechime)
Daca se poate cu precizarea prevederilor legale...multumesc f. mult!
Cel mai recent răspuns: fanyk , utilizator 14:06, 10 Noiembrie 2014
fanyk a scris:

Sa ma ajute si pe mine cineva!Pentru functionar public- inspector clasa I grad principal intr-o primarie oras de categoria a III-a care este salariul de incadrare?(fara sporul de vechime)
Daca se poate cu precizarea prevederilor legale...multumesc f. mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in clasa absolventi de studii superioare. seneca399 seneca399 O persoana se angajeaza la o primarie de comuna in decembrie 2006 pe functia de referent clasa III ;grad superior, treapta III de salarizare ( 613 lei si un ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)