avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camin de copii - contracte de inchiriere/legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camin de copii - contracte de inchiriere/legal?

Buna ziua,
Cunosc un camin de copii privat care pana acum a functionat ca centru de zi si ca centru rezidential. Momentan cei de la DGASPC le-au intrerupt activitatea ca centru rezidential. Copiii nu vor sa se intoarca nici in familii, nici s mearga la alte centre.
Directorii caminului au hotarat sa-i treaca pe toti copiii in centru de zi si sa faca contracte de inchiriere cu parintii pt camere din centru. Este legal acest lucru?
Poate un contract de comodat nu de inchiriere , folosinta fiind gratuita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada privind sediul social hillfingerr hillfingerr Buna ziua. Am si eu nevoie de sfatul unui cunoscator privind cea mai buna alegere a dovezii pentru sediul social . Momentan locuiesc in casa parintilor mei ... (vezi toată discuția)
Teren gratuit tineri florentin86 florentin86 Buna ziua, astazi am intrat in posesia unui teren gratuit de la primarie in baza legii 15/2003, in contractul de comodat nu specifica, dupa ce fac constructia ... (vezi toată discuția)
Mmfpspv ordinul nr. 1887/2016 privind stabilirea contribuţiei lunare de întreţinere datorate de adulţii cu handicap asistaţi în centrele rezidenţiale malex1960 malex1960 Buna ziua, vreau sa va prezint situatia in care este pusa familia mea, ca urmare a intrarii in vigoare a urmatorului ordin de ministru: Ministerul Muncii, ... (vezi toată discuția)