avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administratorul societatii poate semna si intocmi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administratorul societatii poate semna si intocmi documentele angajatilor?

Buna ziua, am o nelamurire in ceea ce priveste angajarea. In cazul in care administratorul societatii nu este angajat cu contrat de munca, acesta poate fi trecut in organigrama, are voie sa semneze contractele de munca, sa intocmeasca fisele de post si sa semneze toate aceste documente?Multumesc
Cel mai recent răspuns: AndreeaSimo , utilizator 19:26, 6 Noiembrie 2014
Administratorul , chiar daca nu are c.i.m., poate semna astfel de documente daca este prevazut in actul de numire al acestuia.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ofiter protectia datelor spiridon camelia spiridon camelia Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca un ofiter GDPR , angajat in cadrul unei societati pe o alta functie , trebuie sa aiba un contract de munca separat ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie si micsorare salariu AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Buna ziua. Avem o angajata careia societatea vrea sa ii schimbe functia si sa ii micsoreze salariul. Dar aceasta nu este de acord . Citind CCM la nivelul ... (vezi toată discuția)