avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale S.R.L_D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

S.R.L_D

buna ziua . care sunt documentele pentru a intocmi dosarul ptr infiintarea unui s.r.l _d..si pasi de urmat ?
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 17:01, 20 Noiembrie 2014
Incepeti cu rezervarea de denumire la ORC de pe lângă Tribunalul judeţului în care veti avea sediul social al firmei (sa aveti pregatite cam 3 variante).
Faceti contractul de comodat sau unul de inchiriere ptr societate (trebuie actul de proprietate) şi actul constitutiv, care trebuiesc autentificate.

Trebuie dovada depunerii capitalului social.

Cu toate acestea se merge iarasi la ORC unde trebuie completate formularele necesare dosarului de înfiinţare.

Daca dosarul este complet, se platesc taxele, si in cateva zile sunt gata si actele.
Contractul de comodat, de inchiriere sau actul constituitv, in nici un caz, nu trebuie sa fie autentificate pentru a fi depuse la ORC. Vor fi inscrisuri sub semnatura privata si atat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Infintare sc oprea.madalina oprea.madalina help vreau sa infiintez o sc. as vrea sa trec la activitati cam tot ce se poate. ce trebuie sa fac. ce acte imi trebuie are cineva un model ce act ... (vezi toată discuția)
Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)