avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare in proces succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare in proces succesiune

Buna ziua !

Am primit hotararea judecatoreasca, "admite cauza" (deci nu "in parte") intr-un proces de succesiune, fara opozitia paratilor, dar un titlu de proprietate nu a fost gasit la dosar, (desi av. sustine ca a fost depus , dar in formatul electronic al dosarului nu se vede) drept pentru care in hotarare scrie:

"Reclamanţii nu au făcut dovada că antecesorului lor, i s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru parcela de ...... m.p. teren cu............., nu au depus la dosar titlul de proprietate nr............ şi documentaţia cadastrală la care fac
referire în precizarea de acţiune depusă la data de , astfel că acest capăt de acţiune urmează a fi respins."

Nu s-a facut documentatia cadastrala integrala ci doar o masuratoare topo, pentru ca suprafata din teren este mult inferioara celeia care este specificata in titlu de proprietate, dar am solicitat ca totusi acest titlu sa intre in masa succesorala.
Intrebarea mea este ce pot face in situatia de fata ? Pot sa mai revin cu (re)anexarea titlului la dosar ? (Ce formula trebuie facuta ?)Trebuie neaparat sa fac recurs, apel ? Ce ar trebui sa fac ?
Multumesc
faceti apel daca mai sunteti in termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren...in cartea funciara !? gigelas gigelas Buna seara, Un teren,care este cuprins intr-un titlu de proprietate,este trecut in cartea funciara din oficiu ? Inseamna ca are cadastru facut ? Impozitele ... (vezi toată discuția)
Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)
Ce actiune sa fac? parintily parintily Scuze pentru intrebarea idioata dar am nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie: In titlul de proprietate am trecuta o suprafata totala de cca 104000 ... (vezi toată discuția)