avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii ACCES SUSPENDAT IN FORUM
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

ACCES SUSPENDAT IN FORUM

Nu pot raspunde la intrebari puse pe forum.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 20:58, 8 Noiembrie 2014
Nu aveti accesul suspendat.
Vreti sa raspundeti la un topic anume? Este posibil ca acel subiect sa fie inchis deci butonul Raspunde sa nu fie activ. Postati link spre discutia unde doriti sa interveniti.
Multumesc.
Mesaj reeditat
@ ovi47

Dată post: Sambata, 8 Noiembrie 2014, 12:55
Subiect: acces suspendat in forum


in locul unde ar trebui sa fie butonul "raspunde " scrie clar " accesul tau in forum a fost suspendat ".Deci nu pot raspunde la unele topicuri.As dori sa stiu de ce mi s-a ingradit acest drept si rog admin-ul sa rezolve problema. Multumesc
Daca va era accesul suspendat, nu ati fi putut deschide nici subiect nou.
vedeti daca puteti trimite mesaj privat, scrieti-i pe privat adminului.
Faceti un print screen si trimiteti-l pe adresa de e-mail pe care o gasiti in profilul meu de utilizator. De asemenea va rog sa-mi spuneti daca nu puteti posta niciunde in forum sau sunt doar anumite topicuri unde nu aveti butonul Raspunde.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
De ce dispar mesajele? tanguera tanguera Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele ... (vezi toată discuția)