avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cum pot sa imi desfasor activitatea legal?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cum pot sa imi desfasor activitatea legal?

Buna ziua,
Cunosc meseria de fotograf deoarece am absolvit un colegiu (jurnalism-media) neacreditat in Romania.
As dori sa practic aceasta meserie legal pe teritoriul Romaniei, fara ca sa imi fac griji ca voi primi amenzi sau cine stie ce controale pentru nedeclararea veniturilor. Intrebarea mea este cum pot sa imi pun in practica cunostintele fara a intra in conflict cu legea?
Am incercat sa imi deschid un PFA dar nu am putut deoarece nu am acreditare de la minister, iar SRL nu vreau sa imi deschid deoarece este prea complicat pt ceea ce vreau eu sa fac.
Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 12:15, 13 Noiembrie 2014
Buna seara,
Faceti un curs de cateva ore, primiti diploma acreditata de minister si va faceti un PFA.
Buna seara,
Va multumesc pt raspuns. Din pacate aceasta optiune o stiu si eu. M-ar interesa daca stie cineva o alta optiune. Ca persoana Fizica nu pot sa profesez aceasta meserie si in acelasi timp sa platesc toate taxele la stat?
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
1burebista, utilizator
Chestiunea asta este la fel cu angajarea unei persoane care are cursuri efectuate la compania care a inventat sistemul de operare "Ferestre XP, 7, 8" si care nu se poate angaja pe meseria care o cunoaste pentru ca nu are un curs acreditat.

Parerea mea este sa nu iti bati mult capul si sa faci cursul de care ai nevoie.
Multumesc pentru raspuns.
Deci sa inteleg ca nu se poate sa profesez daca nu am un curs acreditat.
Sa profesezi nu se poate dar sa iti desfasori activitatea se poate prin SRL.

Nu stiai ca Gica Hagi are hotel si clinica dentara? ... si el e fotbalist (antrenor) nu e stomatolog ;)

Daca insa ar fi vrut sa aibe un CMI pe stomatologie nu ar fi putut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul medicului stomatolog, privind injectarile cu acid hialuronic DoctorA DoctorA Am o problema in ceea ce priveste dreptul de a exercita anumite tratamente estetice si doresc sa imi recomade cineva un avocat bun care ma poate lamuri. Sunt ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)