Buna ziua,
Cunosc meseria de fotograf deoarece am absolvit un colegiu (jurnalism-media) neacreditat in Romania.
As dori sa practic aceasta meserie legal pe teritoriul Romaniei, fara ca sa imi fac griji ca voi primi amenzi sau cine stie ce controale pentru nedeclararea veniturilor. Intrebarea mea este cum pot sa imi pun in practica cunostintele fara a intra in conflict cu legea?
Am incercat sa imi deschid un PFA dar nu am putut deoarece nu am acreditare de la minister, iar SRL nu vreau sa imi deschid deoarece este prea complicat pt ceea ce vreau eu sa fac.
Va multumesc pentru ajutor!
Buna seara,
Va multumesc pt raspuns. Din pacate aceasta optiune o stiu si eu. M-ar interesa daca stie cineva o alta optiune. Ca persoana Fizica nu pot sa profesez aceasta meserie si in acelasi timp sa platesc toate taxele la stat?
Chestiunea asta este la fel cu angajarea unei persoane care are cursuri efectuate la compania care a inventat sistemul de operare "Ferestre XP, 7, 8" si care nu se poate angaja pe meseria care o cunoaste pentru ca nu are un curs acreditat.
Parerea mea este sa nu iti bati mult capul si sa faci cursul de care ai nevoie.