avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Grila de calcul si impozitare a salariilor 2014
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Grila de calcul si impozitare a salariilor 2014

Buna,
Sunt angajat intr-o firma cu profil metalurgic,nelamurirea mea este urmatoarea:
Beneficiez de un salariu brut de 1050 lei+tichete de masa in valoare de 9.35lei/bon*nr-ul de zile lucratoare aferent fiecarei luni+un spor de noapte de 25% din orele lucrate !

Concret,pe luna octombrie am luat asa:
1050 lei brut
215 lei,adica 23 tichete de masa
57 lei brut spor de noapte
Total venit brut 1107lei
CAS 10.50% 116
Sanatate 5.50% 61
Somaj 0.50% 6
Venit net fiscal 924
Deducere de baza 240
Venit baza de calcul imp. 899
Impozit 144
Avans 400
Total retineri 727
Rest de plata 380
Total net luna 780

Intrebarea este urmatoarea: Sunt corecte calculele si cifrele de mai sus,luate de pe fluturasul de salariu si cat ar trebui sa iau net in mana,dupa toate retinerile ?
Astept raspuns !
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:51, 9 Noiembrie 2014
Este corect calculul pe fluturasul de salariu
Uitati-l aici calculul:
[ link extern ]
Poate m-am exprimat eu gresit...Intrebarea era: Respecta grila de impozitare legala la nivel national cifrele de pe fluturas ?
Astept raspuns !

Multumesc
Dupa opinia mea, se respecta grila de impozitare in ceea ce ati postat dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se impoziteaza salariile la privat ?! ContSters312241 ContSters312241 Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi explicati si mie de ce in fiecare luna pe fluturasul de salariu imi scrie Realizat 100%.....echivalent cu suma 1250 lei iar ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza ioanarrr ioanarrr Buna seara, Pe fluturasul de salariu am trecut 1279 RON (salariu net pe care il voi lua maine), insa salariul meu de baza este 1300 RON. Este posibil sa ai ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu net Visitor Visitor Buna seara, Va rog frumos, imi puteti spune cat ar trebui sa fie salariul meu net daca in cartea de munca am salariul de baza 2400 lei si beneficiez si de ... (vezi toată discuția)