avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Intrerupere studii postliceale
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Intrerupere studii postliceale

Buna seara,

Am rugamintea sa-mi spuneti daca studiile postliceale la buget - asistent medical generalist - pot fi intrerupte si care ar fi perioada maxima pentru asta. M-ar ajuta mult si o trimitere la articol de lege in acest sens.

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Urusag , utilizator 20:46, 20 Decembrie 2014
Trebuie sa vedeti ce scrie in contractul incheiat cu scoala. Acolo gasiti raspunsul.
Vă mulțumesc. Dar oare, în condițiile în care nu am contract de școlarizare și implicit nu există nici o prevedere în acest sens, am vreo șansă să întrerup?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical generalist studii superioare c_mar c_mar Recent am depus dosarul pt un concurs la spital de stat, mi s-a spus că va fi respins pe motiv ca posturile prevazute sunt doar pt absolvenții scolii ... (vezi toată discuția)
Studii superioare......un impediment? nushu nushu Buna ziua, Am o dilema in privinta ocuparii posturilor vacante scoase la concurs din cadrul spitalelor.Pentru toate posturile de asistent medical generalist ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)