avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de bacalaureat

Buna,

as dori foarte mult sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o mica problema,am absolvit liceul in anul 1997 dar am picat examenul de bacalaureat cu media generala 5,99.Am citit recent un articol din metodologia pentru Bac din 2011 ca cine are media 5,99 se va rotunji la 6???ma lamureste cineva daca este corect si ce trebuie sa fac mai departe pentru a mi se acorda acest drept,asta daca il am,as dori mult de tot un raspuns,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bruenta34 , utilizator 21:45, 8 Noiembrie 2014
Ar trebui sa va adresati Ministerului Educatiei , intrucat ei sunt cei mai in masura sa va dea un raspuns cat mai exact pentru problema dvs.
Multumesc mult pentru raspuns,o sa incerc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)
Educație... bacalaureat. mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com Utilizator 23:58, 12 Mai 2018 Salu numele meu este Ovidiu...am 26 de ani și am terminat liceul la frecventa redusa liceu de ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)