avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie chirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie chirii

Buna seara.
Am prelungit zilele trecute un contract de chirie si am avut nevoie de o declaratie legalizata la notar conform careia nu am vandut, nu am cumparat si nu am mostenit nicio proprietate. As dori sa stiu legea (nr./art.) care reglementeaza acest lucru.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:32, 10 Noiembrie 2014
Lege referitoare la ce?
Legea in baza careia am declarat ca nu am vandut/cumparat sau mostenit o proprietate.
Multumesc.
Ati declarat conform legii contractului. E cel mai concret raspuns pe care il pot da la informatiile pe care mi le-ati dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu si partaj... ContSters48937 ContSters48937 eu impreuna cu sotul meu si cei doi copii am obtinut o locuinta de servici, de la MAPN. acum 2 ani s-a produs divortul, copiii ramanad in grija mea. am ... (vezi toată discuția)
Demolare casa in 1988, atribuire garsoniera in urma demolarii CamiHu CamiHu Buna seara, Tatal meu a decedat in 11.12.2022… Statea intr-o garsoniera atribuita de stat - cu chirie, in urma demolarii casei sale - proprietate, in anul ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala lili olarescu lili olarescu Buna ziua! Am o problema si as dori sa imi dea cineva un raspuns daca se poate. Locuiesc intr-o locuinta sociala si trebuie sa reinoiesc contractul de ... (vezi toată discuția)