Am incheiat un contract de schimbare beneficiar ... de la mine la sotie.
Jumate din contract s-a prelucrat... jumatate nu.
Mai exact am cedat cablu si internetul de la mine la sotie... cablul s-a cedat, internetul in schimb au binevoit printr-o "eroare de calculator" sa creeze un cont nou, eu ramanand in continuare cu internetul in facturi.
De 2 luni de zile ne tot sunam la telefon ca o sa se rezolve problema, dar azi mi-au dat un mail ca a expirat data pana la care puteam sa platesc factura. Eu nu am nici o problema sa nu o platesc, dar in curand vreau sa imi iau o casa prin credit ... si nu as vrea atunci sa aflu ca din greseala lor eu nu mai pot sa iau credit.
Va multumesc.
Nu cred ca este o greseala din calculator. Eu de exemplu am cumparat un apartament, unde un operator de cablu avea un contract. Dupa ce am intabulat apartamentul m-amdus la ei sa anunt de schimbare. Mi-au zis ca nu e treaba mea, si ca ar trebui sa vina vechea proprietara.
Evident vechea proprietara avea datorii mari, restanta de 1 an. In final mi-au cerut o copie dupa contractul de vanzare cumparare si au zis ca vor face radierea acelui cont si daca doresc sa fac un cont nou. Am facut. Stupoare imi vin la adresa ambele facturi, cea veche la care se adauga luna de luna abonamentul lunii respective + restantele vechi si evident penalitatile si factura dupa noul contract de al meu. Am facut cateva sesizari invocand si faptul ca contractul de vanzare cumparare al locuintel apare o adresa (alta decat locatia cumparata de mine) si sa trimita la aceea adresa facturile restante. Tot degeaba. Mai mult intr-o zis mam trezit cu un executor la usa care mi-a adus o somatie cu platile restante. Nu am preluat invocand ca nu sunt persoana caruia se adreseaza somatia si nu este obligatia mea sa fac pe politistul si sa gasesc adresa la care sta vechiul contractant si nici sa platesc datoria lui. La o vanzare cumparare se solicita cateva facturi: ca Enel, gaze, Romtelecom sa fie platite la zi nicidecum factura de operator de cablu.
Asa ca nu ma mira ce s-a intamplat cu Dvs. Nu cred ca exista sfaturi utile.
Mie imi vin lunar, la adresa mea, de patru ani si jumatate doua facturi, pe doua nume diferite (al meu si al fostului proprietar) de la firma de cablu. Le-am semnalat acest lucru aproape lunar si nu au ei nici o treaba....