avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SEDIU SOCIAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SEDIU SOCIAL

Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea ;Daca pe proprietatea mea,varul sotului meu isi deschide firma cu sediu pe adresa mea ce consecinte pot avea? PS;UN EXEMPLU (daca eu stiu ,poate sa dea faliment doamne fereste dar pun raul in fata voi avea probleme cu casa din cauza asta?) VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 10:27, 7 Noiembrie 2014
Buna ziua,
Numai daca casa va fi proprietatea firmei.
ca sa isi deschida firma Dvs ii inchiriati un spatiu sau i-l dati in comodat(fara bani). Nu are nici o legatura firma lui cu Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Apartamentul trecut ca sediu social al firmei poate fi and19sv and19sv Apartamentul trecut ca Sediu Social al firmei poate fi \"confiscat\" in urma unui proces al firmei? E vorba de o agentie de publicitate. Un exemplu: in ... (vezi toată discuția)
Nu mi pot scadea cheltuielile pe firma!! mihavasile mihavasile Buna ziua Intampin o problema delicata si doresc o solutie de rezolvare. Vreau sa va intreb o chichita strecurata in contractul de infiintare a ... (vezi toată discuția)