avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante

Am primit, pe numele tatalui meu, o adresa din partea unei firme de recuperare a creantelor prin care i se comunica faptul ca are o datorie de 101 lei la Telekom, ce trebuie achitata in 48 de ore, in caz contrar va fi dat in judecata si apoi executat silit. Tatal meu a decedat din luna ianuarie 2014. Acest lucru se poate indrepta impotriva mea, ca mostenitor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:27, 8 Noiembrie 2014
daca ati acceptat succesiunea dpdv legal cei de la telekom se pot indrepta impotriva dvs.
Daca ati mostenit ceva de la el, veti plati acea datorie cu bunurile mostenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil al tatălui decedat, succesiune nedezbătută Carsteamarius Carsteamarius Buna seara.Am si eu o întrebare daca tatăl meu a decedat în 2011 si acum vreo câțiva ani am primit de la Cec Bank o executare silita pt bunul imobil care ... (vezi toată discuția)
Pretentii asociatie proprietari - proprietar decedat AOana C AOana C Buna ziua. Tatal meu a decedat in septembrie 2016. Am vazut acum pe portal.just.ro ca Asociatia de proprietari de care apartinea cu locuinta pe care o avea ... (vezi toată discuția)
Caz de succesiune soloboy soloboy Tatal meu a deecdat acuma 2 ani iar asta a facut sa aibe datorii cate anumite banci unde avea credit salarial,credit de cumparaturi...abonament telefonie... ... (vezi toată discuția)