Buna ziua.
In urma cu cateva saptamani am avut un accident in parcarea unui supermarket. Incercand sa ies din parcare cu spatele, am simtit o lovitura. Am coborat si am vazut ca am lovit o Toyota Auris, spargandu-i stopul din stanga. Se pare ca amandoi am facut aceeasi manevra cu spatele, in acelasi timp, dansul intrand aproape jumatate pe banda mea.
Am decis sa iau vina asupra mea deoarece cheltuielile domnului cu Auris erau mult mai mari decat ale mele cu Matiz-ul. De la asigurari mi-au spus ca nu conteaza daca eu ma consider vinovat, din schita facuta reiese ca domnul cu Auris este la fel de vinovat. In declaratie am scris ca ma consider vinovat si am povestit exact ce s-a intamplat. Domnul celalalt a scris ca stationa si se pare ca acum pretinde ca a gresit schita pe care a facut-o cu mana lui chiar in parcarea unde s-a intamplat. #-o
Acum se pare ca vrea sa ma dea in judecata pe mine deoarece compania de asigurari nu il va despagubi. Va rog spuneti-mi ce sanse as avea in instanta?
Daca compania de asigurari nu vrea sa il despagubeasca si au respins dosarul de dauna, inseamna ca exista dubii cu privire la vinovatia dvs. in privinta producerii accidentului ( mai exact nu sunteti vinovat de producerea accidentului). Daca celalat sofer alege sa mearga in instanta impotriva dvs., puteti chema alaturi de dvs., in garantie, compania de asigurari, pentru plata despagubirilor in situatia in care soferul toyotei auris va castiga .Compania de asigurari, se va apara profesionist cu toate documentele care au stat la baza emiterii refuzului despagubirilor.