avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut un accident in felul urmator: trebuia sa ies ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut un accident in felul urmator: trebuia sa ies dintr-o ...

Am avut un accident in felul urmator: trebuia sa ies dintr-o parcare(genul de parcare unde masinile sunt paralele), avand vizibilitate redusa tinand cont ca a fost intuneric afara si ploua m-a dirijat o persoana de afara. Eu dadeam incet cu spatele intrand pe banda cu sens opus, intre timp masina care stationa pe avarii 3-4 metri mai in fata a dat sa mearga inainte 1-2 metri(in sensul corect de mers inainte) si dupaia in viteza a dat cu spatele neasiguranduse in absolut nici o oglinda si nici in camera spate a masinii, astfel el a dat cu spatele vreo 3-4 metri in viteza si nici macar nu a vazut omul din spatele lui, cel care m-a dirijat. A dat cu spatele in viteza si era sa loveasca persoana care ma dirija pe mine, intre timp persoana respectiva s-a tras sa nu fie lovita si a apucat sa imi strige sa opresc. Am oprit insa el a continuat sa dea cu spatele si mi-a frecat bara din spate.
Cine considerati ca a fost vinovat in situatia data cu aceste detalii? Mi se pare incredibil ca initial a dat sa plece de pe loc dupa ce a stationat pe avarii si ulterior s-a razgandit si a dat cu spatele atat de mult si cu viteza, manevra neasteptata de nimeni. Totul a fost o fractiune de secunda. Nimeni nu a patit nimic fizic.

Alte discuții în legătură

Salut eu de curând am luat permisul asa ca nu sunt foarte bine ... Tiberiu5718 Tiberiu5718 Salut eu de curând am luat permisul asa ca nu sunt foarte bine dezvoltat în ceea ce privește informațiile legate de accidente, am dat cu spatele pentru a ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto ContSters271857 ContSters271857 in urma unui accident rutier anul 2007,luna 3 ziua 2- expertiza tehnica judiciara,....circulatia se desfasura in conditii de vizibilitate specifice zorilor ... (vezi toată discuția)
Accident rutier. vinovat moral. daune. M.Ionut M.Ionut Buna Ziua! Am avut parte de un accident in care au fost implicate 3 masini din care doar 2 au intrat in coliziune. Eram pe un drum cu 3 benzi pe sens. Pe prima ... (vezi toată discuția)