avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut eu de curând am luat permisul asa ca nu sunt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut eu de curând am luat permisul asa ca nu sunt foarte bine ...

Salut eu de curând am luat permisul asa ca nu sunt foarte bine dezvoltat în ceea ce privește informațiile legate de accidente, am dat cu spatele pentru a ieși dintr-o parcare pe banda care ducea la strada în Timp ce dădeam cu spatele un tip cu un BMW deșii spațiu de trecere nu mai era foarte mult a intrat în spatele meu și mia sters bara mașinii cu totul acesta fiind zgâriat, avariat și în bara din fata a acestuia pana pe la jumătatea mașinii știți cumva a cui este vina eu eram deja trecut cu cele doua roti pe banda lui iar la asigurare când am dat cu spatele el nu era în spatele meu ceea ce ma pune pe gânduri pentru ca el înseamnă că a mers destul de repede iar zona aceea era limitata
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:01, 14 Octombrie 2021
Daca nu va intelegeti amiabil depuneti plangere la politie si decid acestia...
Deci nu e nimic sigur?
Nu am permis dar, din ce stiu... trebuie sa te asiguri cand iesi din parcare, mai ales cu spatele, apelezi si la un amic daca este nevoie si apoi executi manevra...
Acum, ca te ai asigurat, nu era nimeni dar a aparut acel BMW, poate cu viteza mare...
Asteapta si alte pareri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un accident in felul urmator: trebuia sa ies dintr-o ... Mara8912 Mara8912 Am avut un accident in felul urmator: trebuia sa ies dintr-o parcare(genul de parcare unde masinile sunt paralele), avand vizibilitate redusa tinand cont ca a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal accident usor - fara sa fie trecut asiguratorul anti77 anti77 Buna ziua, Am fost lovit in timp ce imi parcam de o masina ce m-o depasit neavand rabdare sa termin manevrele. Politia zicea ca eu sunt vinovat, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Implicat atingere auto fara daune actuale - vinovatul primeste rca-ul meu snajwa snajwa Buna ziua, Doresc sa va aduc la cunoștința ca am fost implicat intr-o atingere milimetrica in trafic dintre mine și un alt conducator auto in data de ... (vezi toată discuția)