Buna ziua ! Sunt angajata la o firma cu un salar net lunar de 670 ron. pe data de 01 . 10. 2014 firma la care lucrez a primit o comunicare prin care, pentru o restanta mai veche, trebuie sa-mi retina lunar suma de 350 ron din salar.
Intrebarea mea este : daca este acest lucru legal,adica asta inseamna jumatate salar, pe cand eu stiam de proprire cel mult 1/3 din salar, si eventual daca pot sa fac cumva vreo contestatie , cum se procedeaza ?
EVENTUAL DACA MA ANGAJEZ CU JUMATATE DE NORMA POT SCAPA DE PROPRIRE?
Cu stima , va multumesc !
este vorba depre un credit de nevoi personale , facut in anul 2007, si ultima plata candva in mai, 2010. Incuviintarea executarii silite s-a facut in 2011 iunie, suma urcand pana in momentul de fata la 11.122 ron. In perioada 2010- 2012 eram in concediu de maternitate urmat de somaj, urmand sa lucrez la firma unde lucrez actual din 2013 luna iulie. unde m-au gasit acum si se cere proprire pe salar
Executare silita
Gabriela66
Buna seara! In noiembrie 2010 am fost executata silit si am achitat executorului integral suma datorata bancii creditoare. In iunie 2013 am fost contactata de ... (vezi toată discuția)