avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... rezultate evaluare psihologica
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

rezultate evaluare psihologica

buna-ziua;am fost testat in vederea consilierii si orientarii profesionale pt inscriere la un curs calificare,in cadrul ajofm de odna psiholog dintr-o firma de resurse umane cu care ajofm are contract;dupa un an si 3 luni am solicitat sa ma informeze cu privire la rezultatele testarii,pt ca nu mi-au fost comunicate dupa testare,conform legii;am primit un rezumat al evaluarii mele,dar fara stampila psihologului si a firmei si fara nr inregistrare;este valabil actul respectiv pe care l-am primit,fara aceste date de identificarea firmei si a psihologului,mai ales ca actul e semnat de alt psiholog,nu de cel care m-a testat,pe motiv ca nu mai lucreaza in firma lor cel care m-a testat?
Cel mai recent răspuns: adrianpaul169 , utilizator 22:28, 26 Ianuarie 2015
va multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz psihologic:apt munca,dar probleme de comportamet liveomars liveomars Buna seara, Am fost in concediu crestere copil,acum cand m-am intors la serviciu,angajatorul a zis ca nu mai are nevoie de mine,sa-mi dau demisia,iar eu am ... (vezi toată discuția)
Testare psihologica Arisandy Arisandy Instituția în care lucrez a făcut contract cu un psiholog cu care personal am avut ceva divergențe. Astfel încât am fost la alt psiholog, avizat, care ... (vezi toată discuția)
Raport de sedinta siguranta circulatiei alimirela alimirela Am vazut ca la controalele de la ITM se cere un raport de sedinta privind siguranta circulatie. Aveti idee unde gasesc cadrul legislativ care face referire la ... (vezi toată discuția)