Am fost un concesionar de teren iar printr-o Hotarare a Consiliului Local s-a aprobat scoaterea la vanzare a terenului respectiv, precum si pretul pe care trebuia achitat in termen de 6 luni.
Am achitat contravaloarea terenului solicitata dar cand sa se incheie contractul de vanzare- cumparare, am intrat in conflict cu primarul.
Primarul a solicitat Consiliului local anularea vanzarii acestui teren si a reusit. Hotararea de consiliu local de anulare a fost adoptata in urma cu 3 ani. De atunci si pana acum nu mi s-a restituit suma pe care am achitat-o in vederea cumpararii terenului.
Intrebarea mea este daca e normal sa cer dobanzi de intarziere de la data adoptarii hotararii de consiliu local de anulare a vanzarii. As dori o prevedere legala pe care sa o invoc in cerere in afara de OG nr.92/2003 deoarece nu a fost intocmit nici un act administrativ fiscal?
Va multumesc pentru intelegere.
Dvs vorbiti de dobinzi de intarziere, dar spuneti ca nu a fost restituit nici pretul achitat. Atentie cu privire la prescriptia dreptului la actiune, pentru ca acestea s-au intimplat acum trei ani.
Vanzare teren
Petrina12
buna ziua, as dori sa vad niste pareri in legatura cu urmatoarea speta. in anul 2007 s-a concesionat o suprafata de 500 m patrati pe o perioada de 6 ani. in ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara terenul ?
pamy
Buna seara,
Detin o societate comerciala care are cu drept de cumparare un imobil cladire,iar in Cartea Funciara pct.B Partea II referitor la teren ... (vezi toată discuția)