avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dacia1986
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dacia1986

in anul 2004 am cumparat o masina dacia din anul 1986 de le proprietar am facut o citanta de mana pe care nu o mai am nici eu nici el :)si la scurt timp proprietarul a plecat in ITALIA si sa intors dupa 10 ani acum vrea sasi radieze masina .
1.eu neavand contract legal nu am putut inscrie masina si am vanduto la un domn care a murit intre timp la dezmembrari ,masina nu mai este de gasit...,
2. proprietarul cere sai platesc eu impozitul la masina din 2004 si pana in prezent ajungad la suma de 1200 lei
2. cum pot rezolva aceasta problema?: ):)
multumesc celor care raspund !
Cel mai recent răspuns: ContSters335756 , utilizator 10:27, 8 Noiembrie 2014
Aveti doua modalitati de a rezolva problema dvs.

1. Platiti 1200 lei dar va asigurati ca va da un document din care sa reiasa ca nu mai are nicio pretentie de la dvs.
2. Nu platiti nimic pentru ca din acte nu reiese nicaieri ca masina a fost la dvs. Problema nu apare pe numele dvs ci pe numele primului proprietar. Obiectiv privind o mare parte din vina o are dansul pentru ca nu s-a asigurat co o vinde cu acte si nici nu si-a pastrat chitanta de mana.

Primul proprietar sa isi radieze masina.
dacă poate dovedi că v-a vândut mașina, plătiți impozitul.
dacă nu, îl plătește el... la momentul vânzării avea obligația să își radieze autoturismul de pe nume.
doar cu martori platiti sa dovedeasca ,in ziua respectiva nam fost decat eu si el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac in cazul acesta ? Liviu Popa Liviu Popa am avut o masina marca dacia pe care a vanduto socrumio prin ani 90,masina aveam numar vechi nu era imatriculata cu numar nou avea 5 dj 0000,masina era pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru autoturism tot60 tot60 Bună seara! Vă rog să-mi daţi un sfat! Un tânăr, în urmă cu cinci ani şi -a vândut ''Dacia 1300'', făcând un act de mână pe care l-a ... (vezi toată discuția)
O masina pierduta... marian290 marian290 Buna Ziua . Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns . Sunt chemat in instanta ca Parat intrun proces civil legat de o masina . In 2004 am cumparat o masina ... (vezi toată discuția)