avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Proces-Verbal predare - primire apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Proces-Verbal predare - primire apartament

In anul 1981 am primit pv predare primire cand m-am mutat in ap. cumparat. Nu stiu ce am facut cu el dar am o copie xerox. O rugaminte de unde pot obtine acest PV pt. nici la ora actuala nu am facut act de Propietate , si nu am putut face mutatia in ap. nepotului meu. Va multumesc anticipat pt. raspuns. Apartamentul este cumparat prin ICVL.
Cel mai recent răspuns: Elemer Kadar , Consilier juridic 15:55, 8 Noiembrie 2014
Adresați-vă la ICVL dacă ei v-au vândut apartamentul, pentru că trebuie să aibă și ei un exemplar al actului de vânzare cumpărare în original sau la biroul notarial unde a fost autentificat acel act

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte apartament RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA In anul 1981/18./03 am primit proces verbal de predare-preluare-receptie a locuintei. Am ramas cu o cioie trasa la xerox. Nu m-ai am originalul si vreau sa il ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal predare primire apartament RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA In 08.11.2014 am pus o intrebare . Am pierdut PV de predare primire a ap. din 1981 de la ICVL. Stiu ca ICVL nu m-ai exista, vreau sa stiu de unde pot sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Contact de vanzare cumparare pierdut zeldia zeldia Ma intereseaza daca un contract de vanzare cumparare pierdut sau furat poate fi folosit de altcineva decat de titular.Frauda,in sensul daca poate fi vandut de ... (vezi toată discuția)