avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate PROCES-VERBAL predare primire apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

PROCES-VERBAL predare primire apartament

In 08.11.2014 am pus o intrebare . Am pierdut PV de predare primire a ap. din 1981 de la ICVL. Stiu ca ICVL nu m-ai exista, vreau sa stiu de unde pot sa gasesc acest PV. pt. a face actul de propietate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 01:53, 10 Noiembrie 2014
Va recomand sa incercati la Arhivele Nationale sau sa obtineti o adeverinta de existenta a constructiei de la serviciul urbanism al primariei de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal predare - primire apartament RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA In anul 1981 am primit pv predare primire cand m-am mutat in ap. cumparat. Nu stiu ce am facut cu el dar am o copie xerox. O rugaminte de unde pot obtine acest ... (vezi toată discuția)
Dovada partaj succesoral prislop prislop Va rog sa ma iertati ca insist pe aceeasi tema,dar am nevoie urgent de un raspuns. Concret: In anul 1981,am achizitionat de la ICVL,un apartament cu trei ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de achitare integrala a unui apartament contractat prin icvl doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa mi spuneti cum pot obtine o adeverinta de achitare integrala a unui apartament contractat in 1982 prin ICVL ,apartamentul a fost achitat ... (vezi toată discuția)