avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se pot pune doua persoane pe aceeasi talon la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se pot pune doua persoane pe aceeasi talon la masina

Buna ziua,

1. Ma intereseaza cum se pot pune doua persoane pe talonul de masina, respectiv a doua persoana? Ma intereseaza acest lucru deoarece, ies mai ieftin la RCA.
2. Daca talonul este pe un anumit judet cat si detinatorul, a doua persoana poate sa fie din alt judet?
Ex: masina este inregistrata pe cluj cat si detinatorul, iar a doua persoana este din ploiesti
Si daca se poate acest lucru, care ar fii pasii de urmat?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters308077 , utilizator 16:04, 11 Noiembrie 2014
pe asta , nu am mai auzit-o .
dar o sa urmaresc dicutiile...referitoare la RCA -ul ieftin.
Buna ziua,

M-am exprimat gresit ,doresc sa fac o lamurire pe intelesul tuturor .Ce acte am nevoie si ce pasi trebuie sa urmez pentru a incheia o asigurare pe numele meu deoarece pe prietenul(a) meu/mea il /o costa suficient de mult .Mentionez taxa auto este recuperata .Trebuie trecuta masina pe ambele persoane ,cum se procedeaza ?
Ultima modificare: Marți, 11 Noiembrie 2014
ContSters308077, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rubrica utilizator talon autoturism sorinelil sorinelil Salut, sunt proprietarul unu VW pasat din 2002, este inscris pe romania! Dar doresc sa raman eu proprietar si sa-l trec pe tatal meu ca utilizator deoarece el ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca magicd magicd Acum 2 ani conduceam autoturismul unui prieten si din cauza poleiului am scapat controlul si am deteriorat un stalp de electricitate. Eram singur in masina si ... (vezi toată discuția)
Am intampinat o problema si nu mai stiu cum sa fac sa transcriu o masina. ContSters231685 ContSters231685 Am cumparat o masina inmatriculata pe CLUJ si eu am domiciliul dot pe acelasi judet. Masina am luat-o printr-un intermediar care imi e prieten cat de cat. Am ... (vezi toată discuția)